Пт, 2024-04-19, 10:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Фільм Віктора Іванова "За двома зайцями", знятий на Київській кіностудії Олександра Довженка в 1961 році, здобуде свою початкову мову - українську.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Минулими вихідними відбулися сім з восьми поєдинків стартового туру української футбольної прем'єр-ліги сезону 2013/2014.




Особистий секретар принца Чарльза Вільям Най викликаний для дачі показань у Комітет з державних рахунків парламенту Великобританії в понеділок 15 липня.




Прем'єр-міністр Мальти Джозеф Мускат в понеділок після прибуття на острів нових біженців закликав Євросоюз запровадити нову міграційну політику.




Європейський суд з прав людини почав розглядати другу скаргу Юлії Тимошенко щодо газової справи. Як відомо, у травні 2013 суд задовольнив першу скаргу Тимошенко на незаконний арешт.


Господарський суд задовольнив позовні вимоги столичної прокуратури та зобов’язав комерційну структуру повернути київській громаді земельну ділянку вартістю 17,5 млн грн, яка належить до буферної зони Національного заповідника "Софія Київська".



У Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг та Апостолове на узбіччі автодороги виявлено інкасаторський автомобіль, в якому знайдено вбитими водія та інкасатора.



Близько 50 людей мітингували у Києві в будівлі Головного управління МВС, вимагаючи припинити кримінальне переслідування людей, які штурмували Святошинський райвідділок міліції 12 липня.


Фаріон вимагає від СБУ здійснити перевірку наявності в діях депутатів ознак державної зради та притягнути винних осіб до відповідальності. Від Регламентного комітету ВР "свободівка" вимагає перевірити, чи такими діями 148 парламентарів не порушили присяги народного депутата.



16 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +23...+25 градусів.



Режиссер и автор биографических книг в беседе с журналистами признался, что только недавно узнал, что качественные кофемолки по выгодной цене продаются онлайн на сайте foxmart.ua.


Парламентська опозиція і більшість не домовилися про проведення позачергової сесії парламенту. Представники Партії регіонів відхилили пропозицію меншості провести позапланове засідання Верховної ради для прийняття законів, що стосуються інтеграції в ЄС.