Чт, 2024-03-28, 12:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Після скандалу з екс-співробітником ЦРУ Едвардом Сноуденом влада США переглядає режим допуску до секретної інформації з метою не допустити в майбутньому подібних витоків.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-07-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Верховний суд постановив, що навіть у разі припинення шлюбу обидві особи повинні погашати борги за кредитними договорами, якщо разом використовували придбаний товар.



У Великобританії двох вихідців з України затримали за підозрою в організації вибухів біля мечетей графства Уест-Мідлендс. Йдеться про вибух у місті Тіптон 12 липня і про бомбу, виявлену у мечеті в місті Уолсолл в ніч на 22 червня.



Принято считать, что наилучшим способом провести отпуск является путешествие в дальние края, а еще лучше — круиз по Средиземному морю. Однако такой отдых по цене доступен не всем, и люди отправляются на дачу. Но можно отдохнуть недорого и увлекательно...



У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Україну на цій стадії змагань представляє харківський "Металіст".



Польский журналист и эксперт, который уже давно живет в Украине рассказал, что существуют вещи, которые можно сравнить, а есть и такие, что не сравнишь.



Як вдалося з'ясувати науковцям у результаті дослідження, любов людини до певного смаку морозива може розповісти про те, який у неї характер.



Польский журналист и писатель, который долгие годы живет в Украине, написал книгу о своем путешествие по России.



Регионы в бассейне Днестра, принадлежащие Украине, Молдове и Румынии, оказались на грани экологической катастрофы из-за трещины в  Домбровском карьере, в котором хранятся ядовитые отходы.



20 липня в Києві мінлива хмарність, уночі короткочасний дощ, удень місцям короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +20...+22 градуси.




Скасувати присвоєння почесних звань "Народний артист України" та "Заслужений артист України" вимагають депутати фракції партії "УДАР" у Львівській міській раді .



Одеський "Чорноморець" успішно стартував у Лізі Європи. У другому кваліфікаційному раунді, в першому матчі, команда Романа Григорчука з комфортним рахунком обіграла віце-чемпіона Молдови "Дачію".



Обсяг імпорту до кінця року буде коректуватися, виходячи з економічної доцільності та кон'юнктури на українському і європейському ринках газу. ДТЕК є одним з найбільших українських трейдерів енергоресурсів.



Влада Панами пред'явила офіційні звинувачення 35 членам команди затриманого два дні тому північнокорейського судна Chong Chon Gang у зв'язку зі створенням загрози суспільній безпеці.




Сутички поліції з демонстрантами, які вимагають відставки прем'єр-міністра Іспанії Маріано Рахоя, сталися вночі проти п'ятниці, 19 липня, в Мадриді.



"Станом на 16 липня 2013 року матеріальну допомогу отримали 406 народних депутатів України, з них матеріальна допомога 36 народних депутатів України, відповідно до їхніх письмових заяв, була перерахована в благодійний фонд.



Учасники Врадіївської ходи наголосили, що дозвіл на проведення безстрокової акції протесту в них є, і вони не розуміють, з яких причин спецпідрозділ "Беркут" намагався їх вигнати з Майдану Незалежності.




Позафракційний народний депутат Олег Ляшко вважає, що російського опозиціонера Олексія Навального заарештували через його вміння впливати на людей.


"Я не якесь їх ручне кошеня або щеня, якого викинули з виборів. Незалежно від реального чи умовного вироку виборча кампанія триватиме. У якій формі - агітації, бойкоту або іншого - буде визначено після зустрічі зі штабом і волонтерами в Москві".



Минувшей ночью сотрудники спецподразделения «Беркут» разогнали людей, которые пришли из Врадиевки и установили на Майдане Незалежности палатки.