Сб, 2024-04-20, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У ході денних торгів сучасного мистецтва Phillips, які відбулися 28 червня в Лондоні, маляр Анатолій Криволап втретє підтвердив свій статус найдорожчого українського художника за офіційними результатами продажів.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




3 липня в Києві мінлива хмарність, короткочасні дощі, місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, вдень +23...+25 градусів.

 

Британские ученые описали неприглядное будущее Земли. Через миллиард лет на нашей планете вымрут растения и крупные животные, через 2,8 миллиарда - она станет полностью безжизненной.



В наше время очень много азартных игроков во всем мире ценит свое время, а поэтому активно использует всемирную сеть Интернет.




Співробітники карного розшуку столичної міліції розкрили вбивство громадянина Іспанії, розповіли у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.


Написання законів в Україні - досить вигідний бізнес. Частина депутатів нинішнього парламенту замовляє проекти цілком або поправки до деяких законів в адвокатських конторах, юрфірмах, чиновникам-юристам, помічникам колишніх депутатів і своїм же колегам-нардепам.




Єврокомісія висунула звинувачення в порушенні антимонопольного законодавства проти 13 банків, Міжнародної асоціації свопів і деривативів та дослідницької організації Markit.




Міністр держказначейства Польщі Влодзімеж Карпінський запевняє, що Варшава не планує будувати газопровід Ямал-2 з Росії через Бєларусь і по території Польщі.



Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував чутки про можливий виступ за національну команду країни бразильця Матеуса з дніпропетровського "Дніпра".




"Океан Ельзи" на концерті в Харкові присвятили пісню "Вище неба" харківським альпіністам, яких розстріляли в Пакистані.



У відомого співака Віталія Грачова (Вітас) з'явилася можливість повернути водійські права.



США не визнають Едварда Сноудена біженцем. Для них він залишається американським громадянином, на якого поширюються права та обов'язки, пов'язані з громадянством.