Пт, 2024-04-19, 06:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У ніч на 21 липня на Старокиївській горі в Києві знесли дерев’яну статую-ідола язичницького божества Перуна, встановлену в переддень, 20 липня.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Голы Евгения Коноплянки и Евгения Селезнева принесли днепропетровскому "Днепру" выездную победу над Ильичовцем (2:0) и вывели команду Хуанде Рамоса на первое место в турнирной таблице украинской премьер-лиги.


«Россияне взялись достроить у нас два блока на Хмельницкой станции. Возникает вопрос: почему китайцам Россия такие же два блока строит за 1,7 млрд долларов, а нам — по 10 млрд долларов?"


Адвокати Руслан Радецький та Євген Стельмах, які представляють інтереси потерпілої внаслідок зґвалтування та жорсткого побиття жительки Врадіївки Миколаївської області Ірини Крашкової, пропонують змінити кваліфікацію дій підозрюваних у цій справі.




Сьогодні в Україні у зв'язку з грозовими дощами та шквалами оголосили штормове попередження, повідомляє Укргідрометцентр. 21 липня в Україні окремі пориви та шквали 15-20 м/с, крім західних областей, місцями грози.




Трагічно для одного з учасників завершився аматорський веломарафон Боярка-24, який стартував 20 липня в однойменному селищі під Києвом.



Українські рибалки часто пропадають безвісти в прикордонних водах - про це повідомили жителі Новоазовського району Донецької області, звідки родом рибалки, загиблі в результаті зіткнення з російським сторожовим катером.



У США афроамериканці знову вийшли на вулиці країни на знак протесту проти виправдувального вироку 29-річному Джорджу Циммерману, який застрелив чорношкірого підлітка.



Сумарна ймовірність дефолту України протягом наступних п'яти років збільшилась до 44,25% з 34,8%. Про це йдеться в в щоквартальному дослідженні Capital IQ за травень-червень.



В матче второго тура чемпионата Украины харьковский "Металлист" в гостях обыграл столичный "Арсенал" 2:1. Донецкий "Металлург" сыграл вничью с львовскими "Карпатами" 1:1.


22 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, вранці і вдень місцями короткочасний дощ, подекуди грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +20...+22 градуси.



Запас газу в українських сховищах в обсязі 14 млрд куб. м є занадто малим для опалювального сезону, через що можуть виникнути проблеми з транзитом.



Старший з двох українців, заарештованих британською поліцією за звинуваченням в організації вибухів біля мечетей у передмісті Бірмінгема, підозрюється також у вбивстві мусульманина в квітні цього року.



На IV Одеському міжнародному кінофестивалі кращим короткометражним фільмом Української національної кінопремії визнаний фільм "Дорога" Максима Ксенди.



Известная певица призналась, что очень любит путешествовать, а поэтому частенько покупает себе горящие туры по выгодной цене на сайте hottours.in.ua.