Сб, 2024-04-20, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Канадська художниця Оксана Гавриляк у Львівській галереї "Щось цікаве", що знаходиться у внутрішньому дворику площі Ринок, 13 показала незвичний формат виставки "Штучки" у стилі стріт-арт та цікаві експонати.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Я знаю, что я ничего не знаю". Вселенная – это загадка, которая заставляет нас задуматься о жизни.





Сегодня «Шахтер» и «Зенит» завершат выступление в «объединенном турнире», сыграв матч 4-го тура друг против друга.



7 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, зранку і вдень можливий короткочасний дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень +30...+32 градуси.





Сегодня, 6 июля, в Киеве состоится ежегодный праздник День Днепра.



Основним аргументом щодо стабільності будь-якої грошової одиниці в умовах відкритої економіки є наявність в органів монетарного регулювання мінімально необхідного розміру офіційних резервних активів.




Сноудена відмовилися прийняти в Німеччині, Іспанії, Австрії, Ірландії, Фінляндії, Норвегії, Польщі та Швейцарії. Крім того, Сноуден отримав відмову від влади Індії, Франції та Італії.



Згідно з останніми даними Єврокомісії, серед країн-членів ЄС у 2012 році Естонія показала найменший рівень новоутвореної заборгованості у порівнянні до свого ВВП - лише 0,3 відсотка.




Верховна Рада надала 36 мільйонів гривень на зарплати колишнім народним депутатам.




Майже кожен другий українець зберігає свої заощадження "під матрацом". Депозити цікаві лише 8% громадян.