Сб, 2024-04-20, 18:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Первый вице-президент ФФУ Анатолий Попов рассказал о финансовом стимулировании игроков сборной Украины в матче с Англией.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Европейские послы уверяют, что после подписания Соглашения об ассоциации проблем с Россией у Украины не будет. А посол Германии напомнил, что нерешенное дело Тимошенко остается барьером для ассоциации с ЕС .


Національна збірна України сьогодні, 10 вересня, зіграє з командою Англії матч відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014. Гра відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".



11 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +21...+23 градуси.




На оздоровление народных депутатов из государственного бюджета выделяется около 17 миллионов гривен ежегодно.


Національна збірна України вперше в історії пробилася до другого раунду чемпіонату Європи з баскетболу. На турнірі в Словенії в першому груповому раунді підопічні Майка Фрателло обіграли команди Бельгії, Ізраїлю, Німеччини та Великобританії.




13-22 вересня за підтримки Київської міської державної адміністрації в столиці відбудеться шостий фестиваль сучасного мистецтва "Гогольфест".


Наразі Україна перебуває на важливому роздоріжжі, обираючи між двома шляхами. Перший шлях пропонує розвиток більш відкритого суспільства, інтегрованого у європейський простір демократії, добробуту та ринкової економіки.



Науковці визначили, що ступні є найменш привабливою частиною людського тіла. Такого висновку дійшли дослідники, вивчаючи зв'язок між сексуальним потягом і головним мозком.



Збільшення рекламної продукції та просування українського медіа-експорту на закордонні ринки зможуть забезпечити розвиток і прибутковість української телевізійної сфери .


Президент Віктор Янукович та його адміністрація вже не розглядають звільнення Юлії Тимошенко як умову Євросоюзу до підписання Угоди про асоціацію, каже керівник Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.