Вт, 2024-03-19, 05:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Оппозиция намерена добиваться на очередной сессии Рады отмены принятого закона об амнистии и добиваться полной "перезагрузки" власти.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




3 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -3...-5 градусів.




Сьогодні в у Таїланді проходять загальні вибори. На півдні країни в результаті нападу загинули четверо поліцейських, постраждали члени виборчої комісії.


О 17:15 за Польським часом всі Польські телевізійні та радіоканали увімкнули пісню польсько-українського гурту Taraka - Podaj Rękę Ukrainie. Чудова пісня в цей же час виконувалась на головній сцені Майдану у Києві.




Як зазначив лідер ВО Свобода Олег Тягнибок, під час мітингу будуть оприлюднені вимоги про звільнення активістів Майдану і щодо кадрових змін в уряді.




Исполнительный директор ФК "Днепр" Андрей Русол прояснил ситуацию с неудавшимся трансфером Евгения Коноплянки.



В Харькове активисты Евромайдана и ультрас ФК "Металлист" провели шествие от стадиона "Металлист" до памятника Шевченко, где провели перфоманс "Нет легализации титушек!"



В Киеве на улице Грушевского активисты Майдана установили на одной из баррикад перед кордоном бойцов Внутренних войск и "Беркута", охраняющих правительственный квартал, большой монитор.



Похищение активистов в Украине является попыткой запугать участников мирных протестов в стране. В Оттаве обещают следить за развитием ситуации в Украине и рассмотреть варианты дальнейшего реагирования.




Президент США Барак Обама під час Інтернет-конференції висловив свою думку щодо прагнення українського народу у визначенні власної долі, геополітичного вибору України.