Вт, 2024-03-19, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




«Журналісти Інтеру, вбивства на Грушевського – на вашій совісті так само як на совісті Януковича. Ви є рупором цієї влади і тим самим поглиблююєте конфлікт. ПОКАЗУЙТЕ ПРАВДУ.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Скасування диктаторських законів і відставка Азарова - це позитивні кроки, але це не означає, що Майдан вже може розходитися.




5 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень 0...-2 градуси.




У випадку, якщо опозиція та президент найближчим часом не досягнуть домовленостей щодо розв'язання конфлікту в Україні, Німеччина вдасться до погроз санкціями.



Тим часом, комендант Майдану Андрій Парубій запевнив, що представники самооборони Майдану не ведуть переговори з силовиками, і що обмін заручників режиму на звільнення будівель є неприйнятним.




Поточного пленарного тижня належить розглянути 86 питань, зокрема, у вівторок пропонується розглянути 32 питання.



Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що Європейський Союз зі своїми партнерами обговорюють надання фінансової допомоги Україні, щоб подолати економічні виклики, які є, а не для того, аби Київ підписав Угоду про асоціацію.




Увечері 3-го лютого в столиці Великобританії пройшов черговий пікет українців біля будинку, де розташована квартира українського олігарха Ріната Ахметова.




Автомайдан називає те, що сталося в країні, "сумішшю сценарію Путіна-Медведчука-Клюєва і бажанням Януковича і Ко втримати владу".




Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визначилася з найкращою спортсменкою країни за минулий місяць.