Вт, 2024-03-19, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У Берліні відкрилась фотовиставка української художниці Євгенії Бєлорусець «Євромайдан. Окуповані простори».
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-02-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Пакет, який пізніше вибухнув ту Будинку Профспілок, постраждалому хлопцю Роману Дзівінському передав чоловік середнього зросту.


8 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, уночі й вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +1...+3 градуси.




На Прикарпаття обрушився крижаний дощ. При мінусовій температурі він перетворив шляхи на справжній каток.



Провідний спеціаліст Financial Transparency Coalition Коен Руверс в інтерв'ю DW розповів, які зміни очікуються в законах ЄС з протидії відмиванню грошей та наслідки для України.



Когда стужа и холод не манит вас сходить поужинать в ресторан или кафе, а готовить дома желание также отсутствует, тогда остается одна надежда — надежда на быструю доставку вкусной пиццы.




Сергію Клюєву довелось проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим.




Народный депутат от Партии регионов Владимир Вечерко устроил скандал во время интервью.


Журналіст вважає, що у країні потрібно докорінно змінювати все: "За своє дуже коротке правління Віктор Янукович відкинув нас до сталінських часів. У нас не працюють ані суди, ані прокуратура, ані міліція".




Постраждалому від вибуху у Будинку профспілок, жителю Львівщини Роману Дзвінському, який перебуває в 17-й лікарні у Києві, зробили операцію.




Уряд Індії в середу, 5 лютого 2014 р., спростив візовий режим для туристів з 180 країн, дозволивши їм отримувати візи по прильоту в країну.