Вт, 2024-03-19, 05:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



«Громадське.tv, яке позиціонує себе як незалежне і об'єктивне, займається тупою і неприкритою цензурою не гірше "Інтера".
Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Українська шаблістка Ольга Харлан завоювала другу золоту медаль у сезоні-2013/2014.



Во время Народного вече, которое проходит в воскресенье на Майдане Незалежности, прошла акцию в поддержку российского оппозиционного телеканала "Дождь".

10 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий дощ, уночі й вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +2...+4 градуси.




Ангела Меркель также призвала США тесно сотрудничать с ЕС по вопросу урегулирования кризиса в Украине.


Фарудін Радончіч сказав ВВС, що відповідальна за те, що сталося, а також за корупцію та високий рівень безробіття, на які скаржаться мітингарі, найбільша партія в уряді – Соціал-демократична партія.


В целом состав афганцев, готовый к действиям на Майдане, доходит до тысячи человек. Много людей из Донецка, Луганска, Крыма. В случае возникновения реальной угрозы Майдану эта цифра вырастет в несколько раз.



Телевізійний канал „1+1” знову зробив оригінальний анонс фільму, в тексті якого знову можна почути євромайданівські теми.


Целью законопроекта "является защита прав граждан Украины собираться мирно, без оружия и проводить собрания, митинги, походы и демонстрации,  установление уголовной ответственности должностных лиц, органов государственной власти за нарушение указанных прав".




У неділю, 9 лютого, о 12:00 на Майдані Незалежності відбудеться Народне Віче. Разом - до перемоги!