Вт, 2024-03-19, 09:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


"Завдання після початку штурму, який планується ввечері, відрізати Майдан. Справа буде представлена як розправа самооборони з тими хто не захотів захищатися від беркуту на Майдані", - такі дані Медуниці.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


20 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі й вранці дощ, удень без істотних опадів, вітер південно-західний з переходом у північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +4...+6 градусів.



Українці Канади зібралися в ніч на середу в українському консульстві в Торонто, де вшанували пам'ять загиблих в Києві. А українці в Лондоні заблокували виходи з посольства України у Великобританії.




Вночі близько 100 радикалів захопили офіс волинського осередку КПУ та спалили прапор партії, а також підпалили офіс осередку Партії регіонів.




Евросоюз может применить против Украины такие же санкции, как против Ирана, - глава МИД Польши.



У Києві продовжується протистояння між мітингувальниками та силовиками, котрі штурмують Майдан Незалежності. Між сторонами конфлікту - барикада вогню. За даними МОЗ, загинуло вже 25 осіб .


Силовики подожгли изнутри здание Дома профсоюзов, большинство помещений сильно повреждено огнем, активистов удалось эвакуировать. Медицинский пункт, размещавшийся на 3-м и 4-м этажах, перенесли в Михайловский собор.



У середу, 19 лютого, об 11:00 в Європейському парламенті буде скликано термінову прес-конференцію за участю віце-президента Європарламенту Яцека Саріуша-Вольського та голови комітету закордонних справ Ельмара Брока.




Станом на 23.00 вівторка 18 лютого у закладах охорони здоров'я міста Києва зафіксовано 11 летальних випадків учасників масових заходів.