Вт, 2024-03-19, 05:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Женская сборная Украины по биатлону завоевала золотую медаль в эстафете на Олимпиаде в Сочи.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Каждый человек любит разные развлечение, которые смогут отвлекать их от скуки. Развлечение для людей могут быть разные для кого-то это хобби, чтение книг, прослушивание музыки или просто азартные игры.


22 лютого в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.




«Беркут» розгромив бібліотеку Майдану під час свого перебування в Українському домі.




"Сейчас в Белой Церкви на блок-посту евромайдана стоит Вадик Титушко-охраняет дорогу на Киев от титушек".




В Михайлівський собор-шпиталь потрібні свіжі фрукти (апельсини, мандарини, яблука). Про це повідомляє Громадський сектор Євромайдану.



Тисячі киян цієї ночі вийшли патрулювати своє місто. В кожному районі, в основному стихійно, було створено загони самооборони. Від кого? Від «спортивних молодиків» і силовиків.



Лідер дніпропетровців, який кілька тижнів тому ледь не опинився в розташуванні англійського "Ліверпуля" зумів привести свою нинішню команду до перемоги в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.




"Скажений беркут зачищав, зачищав, зачищав Майдан. Кийки свистіли, впивались в тіло і з нас робили громадян".


Міністри висловили підтримку українському народу, вказуючи, що санкції запроваджуються не проти нього, а проти винних у насильстві. Європа обіцяє підтримати народ України, включно зі спрощенням отримання віз.




У п’ятницю всі станції Київського метрополітену повністю відновлять роботу, крім «Хрещатика» і «Майдану Незалежності», які будуть працювати лише для переходу пасажирів.




Політичне ток-шоу Савіка Шустера вийде в п'ятницю ввечері, 21 лютого, на "5 каналі" в прямому ефірі.




23:30. Верховна Рада ухвалила постанову про заборону антитерористичних операцій і виведення силовиків з Києва.




В управлінні ДАІ на вулиці Лук'янівській ховаються тітушки. Вночі вони нібито відкрили вогонь по проїжджим автомобілям.