Чт, 2024-03-28, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Бойца спецподразделения "Альфа" убили люди, ехавшие на автомобиле охранной службы "Явир 2000", которую связывают с одним из депутатов облсовета от Партии регионов.
 

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

В Харькове около 14.10 люди с георгиевскими лентами напали на участников Евромайдана, который уже почти разошёлся после митинга у памятника Шевченко.


 

14 квітня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +13...+15 градусів.


 

Согласно сообщениям очевидцев, административные здания СБУ, Славянского городского отдела УМВД Украины в Донецкой области и мэрия освобождены.


 

“Дніпро” скористався невдачами “Шахтаря” і “Динамо” і зробив вагому заяву на здобуття золотих нагород.


 

 

Українські плавчині завоювали срібло та бронзу у перший день міжнародних змагань з плавання Multinations, які розпочалися 12 квітня у Греції.


 

 

В Славянске продолжается антитеррористическая операция. Глава МВД просит местных жителей не выходить на улицу.
 


 

Півтора місяця витратили природоохоронці, аби добитись вивезення з берегів Либіді сажі та перегорілих покришок, які сюди звезли з Майдану ще у лютому.


 

Зі стрічками, прапорами України та жовто-блакитними кульками вони скандували "Україна єдина!". О другий дня одночасно в різних куточках нашої держави заспівали Гімн.


 

Харків'янин Крамський був учасником охорони антимайдану в Маріїнському парку в Києві. Став відомий за позивним "Топаз" після появи в мережі відео, знятого в таборі Антимайдану.