Чт, 2024-04-25, 09:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

А що таке «рух опору»? Ви вчора це оголосили. Ви можете пояснити, як це має функціонувати?
 

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Возле стадиона "Динамо" им. В. Лобановского уже положили новую брусчатку, а также отремонтировали вход на территорию самого спорткомплекса.


 

Служба безопасности Украины открыла уголовное производство против одного из банков с российским капиталом за финансирование сепаратистов на востоке Украины.


 

Польская газотранспортная компания Gaz System получила первую в этом году заявку на поставку газа через Польшу в Украину.


 

 

На центральный матч 19-го тура чемпионата Украины между киевским «Динамо» и донецким «Шахтером» билеты раскупают «на ура».


 

 

16 квітня в Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +11...+13 градусів.


 

 

"Свобода" закликає до проведення нового етапу мобілізації та проведенні закритого засідання парламенту за участі представників силових відомств.


 

У містах Донецької області, а саме в Маріуполі, Макіївці і Єнакієве, вдалося зняти напругу, досягнувши домовленостей з протестувальниками.


 

Вступило в силу решение ЕС о выделении Украине макрофинансовой помощи в размере 1 млрд. евро, сообщается в Официальном журнале ЕС.


 

"Там сегодня «зеленые человечки», они не скрывают, что они из Крыма, из России, ранее в Славянске за федерализацию выступало более 20% местного населения, а в настоящее время - 0,5 %."


 

Збройні сили України можуть приступити до дій без оголошення військового стану в рамках антитерористичної операції. Коваль уточнив, що на сьогодні є усі підстави для використання збройних сил.


 

Основное правило, которое должно выполняться владельцами магазинов торгующих мужской одеждой это привлечение покупателей экстравагантностью.