Сб, 2024-04-20, 10:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Важко уявити, що великі групи озброєних людей в масках раптом з'явилися у Східній Україні і систематично почали захоплювати державні установи. Це важко зрозуміти, тому що це просто неправда".

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бесплатные онлайн-симуляторы не перестают пользоваться большой популярностью у новичков и бывалых игроков, а поиграть без проблем можно на сайте malibu-slots.com.


 

 

Представление хита произошло во время матча 19-го тура чемпионата Украины с луганской "Зарей".


 

 

Президент і канцлер погодилися, що США і Європа готові прийняти подальші заходи, якщо де-ескалації найближчим часом не відбудеться.


 

Харківські автоінспектори затримали іномарку зі зброєю! Перевіряючи документи, міліціонери помітили, що водій нервується, тож вирішили провести обшук.


 

19 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень дощ, гроза, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +15...+17 градусів.


 

Для граждан Украины, которые не обращались с заявлениями о замене паспорта, отсутствует как таковой предмет спора — гражданство РФ не оформлено, а значит нечего оспаривать.


 

 

Площа земельної ділянки складає 905,07 кв.м. Цільове призначення: експлуатація та обслуговування павільйону-кафе.


 

На Запорожье под домашний арест отправили жителя Энергодара, обвиняемого в государственной измене.
 


 

 

Вышла книга бизнесмена, а также радио- и телеведущего, посвященная истории создания и развития украинского интернета и IT-бизнеса.


 

 

С 22 апреля Чехия упростит выдачу краткосрочных виз для граждан Украины.