Пт, 2024-04-19, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабинет министров Украины утвердил проектную документацию на реконструкцию Бортнической станции аэрации (БСА) в Киеве с объемом финансирования 10,5 млрд грн.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ежедневно около 15 тысяч пригородных маршруток незаконно курсируют по улицам столицы, хотя их легальные маршруты заканчиваются при въезде в Киев.


 

 

В Крыму цены на продукты и товары первейшей необходимости за последние две недели выросли в полтора-два раза.


 

Миколаївські ополченці, що виступають за єдність і територіальну цілісність України, разом з одеськими активістами затримали озброєного бойовим пістолетом координатора груп сепаратистів.


 

24 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +16...+18 градусів.


 

 

Близько 600 американських військовослужбовців вирушають до Польщі і країн Балтії для участі у позапланових військових навчаннях, які відбудуться найближчими днями.


 

Порівняння подій на Донбасі та на Майдані доводить, що подібною в них є лише "картинка" - це наявність барикад із автомобільних шин, а також людей у масках та з палицями.


 

Європейський Союз сподівається на виконання всіма сторонами вимог Женевських домовленостей, досягнутих 17 квітня під час зустрічі глав зовнішньополітичних відомств України, Євросоюзу, США та Росії.


 

 

Подача в КГТИК документов для регистрации кандидатов в депутаты Киевсовета по партийному списку - 23-30 апреля.


 

 

У Харкові з'явились "чорні чоловічки", які поставили собі за мету підтримувати місцевий Майдан і перешкоджати сепаратистській діяльності "зелених чоловічків".