Чт, 2024-03-28, 20:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Всем женщинам на свете хочется выглядеть модно и привлекательно. Но часто бывает так, что эффект не оправдывает ожиданий, и приходится смиряться с жестокой реальностью

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2014-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

30 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий короткочасний дощ, удень місцями короткочасний дощ, удень місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с.


 

 

Санкції проти росіян, яких Рада ЄС напередодні внесла до додаткового чорного списку за дії, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.


 

 

"Вислизання правди - це симптом і каталізатор падіння України у вир невизначеності", - пише Кіт Дарден, професор Школи міжнародної служби Американського університету.


 

 

Італійська компанія ENI розглядає можливість допомогти Україні з постачанням газу. Про це повідомив голова правління корпорації Паоло Скароні в інтерв’ю італійському телеканалу.


 

Національний олімпійський комітет України визначився з найкращим спортсменом країни в квітні. Таким експертне бюро визнало борця греко-римського стилю Жана Беленюка.


 

На сході України події повернули на гірше. Проросійські сепаратисти утримують міжнародних військових спостерігачів. "Складається враження, що регіон виходить з-під контролю".


 

 

У Раді Федерації РФ запропонували створити у Росії власний інтернет і назвати його "Чебурашка". З такою ідеєю виступив сенатор Максим Кавджарадзе.


 

Влада Великобританії віддала розпорядження заморозити на рахунках британських банків 17 мільйонів євро (приблизно 23 мільйони доларів), що походять з України.


 

Проросійські активісти захопили будівлю Луганської обласної державної адміністрації. Вони вибили скло та проникли до будівлі. Використовували димові шашки, петарди.