Сб, 2024-04-20, 02:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

«Вниманию киевлян и гостей столицы! В ночь с 30 апреля на 1 мая в Киеве пройдут тактико-специальные учения.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2014-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Киеве оперативники Миндоходов разоблачили межрегиональный «конвертационный центр» с оборотом в более 200 миллионов гривен.


 

 

СБУ открыла "горячую линию" для граждан с военной подготовкой, которые хотят защищать территориальную целостность Украины.


 

 

Блаженніший Любомир Гузар заявив, що використовувати зброю допустимо лише для оборони, а не для агресії.


 

 

Львівська область є лідером серед регіонів України за інвестиційною привабливістю.


Кандидат у президенти Юлія Тимошенко закликала всіх патріотів, які мають досвід участі в бойових діях, приєднатися до створеного "Батьківщиною" Руху опору.


 

Позачергові вибори президента України 25 травня відбудуться за будь-яких обставин і з юридичної точки зору вважатимуться такими, що відбулись.


 

 

После заключения Женевских соглашений Россия не призвала сепаратистов сложить оружие.


 

 

1 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +21...+23 градуси.


 

"Збігнєв Бжезінський має план: адміністрація Обами і її європейські союзники повинні допомогти Україні стати по-справжньому незалежною державою в центрі Європи".


 

 

Двох начальників районних відділів міліції в Донецьку звільнено через неналежне виконання обов'язків з охорони правопорядку.


 

 

Канада відрядила до Румунії шість винищувачів CF-18 у рамках посилення місії повітряної поліції НАТО в зв'язку з агресією Росії в Криму та на сході України.


 

США мають докази того, що Москва розгорнула агентурну мережу на сході України: у розпорядженні американського уряду є записи їхніх переговорів, заявив на зустрічі держсекретар США Джон Керрі.


 

Найбільший український оператор фіксованого зв'язку "Укртелеком" з 1 травня по 30 листопада 2014 введе послугу нетарифікованих дзвінків на місцеві фіксовані номери з майже 8 тис. таксофонів по Україні.


 

 

Сепаратисти готуються поширити диверсійні акти на ще шість областей протягом травневих свят. Про це заявив в.о. президента Олександр Турчинов на нараді.



 

 

Президент Росії Володимир Путін вважає, що другий пакет західних санкцій щодо Росії не пов'язаний з подіями в Україні. Про це він сказав журналістам.


 

Народна, міліція може з'явитися в Україні у травні. Після оголошеного Міністерством внутрішніх справ набору всіх охочих служити в правоохоронних органах перші загони вже готуються вийти на службу.