Вт, 2024-03-19, 12:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Вночі група невідомих у масках і з битами розгромили офіс об'єднаної опозиції, в якому зараз розташований офіс для передвиборної кампанії кандидата в президенти Петра Порошенка.
 

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Отвечать ограничением свободы придется за захват вокзала, аэродрома, порта, станции или другого транспортного предприятия.


 

Зброю на Донеччині сепаратисти обіцяють роздавати усім, хто "має військову підготовку". Тим часом прибічники "Донецької республіки" грабують банки і офіси.


 

 

Активісти по черзі виходили на Манежну площу. В руках тримали плакати на кшталт "руки геть від України" та "Влада Путіна вбиває людей".


 

5 травня в Києві хмарно з проясненнями, дощ, вночі та вранці місцями сильний, гроза, в окремих районах град, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +11...+13 градусів.


 

Настало время поговорить о таком направлении, как велотуризм. Путешественник, велосипед и сотни километров дорог, которые проходят сквозь небольшие городки.


 

Военный стиль "милитари" особенно популярный среди молодежи и людей, желающих внести в свою жизнь армейскую моду. Обычные люди желают носить качественную военную обувь.


 

 

Легкоатлет Руслан Дмитренко завоевал золотую медаль на Кубке мира по спортивной ходьбе в Тайцане (Китай).


 

Схаменутися і не провокувати нове кровопролиття закликає керівництво Росії та його поплічників в Україні предстоятель Української православної церкви Київського патріархату патріарх Київський і всієї України-Русі Філарет.


 

У Брюсселі українські та європейські активісти провели акцію на підтримку суверенітету, територіальної цілісності і миру в Україні.


 

По информации источника в силовых ведомствах, нынешней ночью никакой антитеррористической операции в Мариуполе не проводилось.


 

Агутин признался, что шокирован событиями в Одессе и призвал всех своих соотечественников оставаться людьми.