Вт, 2024-03-19, 06:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Останні події в Україні канцлер Німеччини обговорила і в телефонній розмові з англійським прем'єр-міністром Девідом Кемероном.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

10 травня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий, удень помірний дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +16...+18 градусів.


 

 

С такими темпами Москва уже совсем скоро может превратиться в сумасшедший дом, если не прекратится нагнетание истерии и лжи.


 

 

До 9 травня понад півтора мільйона громадян України отримають разову грошову допомогу.


 

Вы хотите одеваться, как скейтер (человек, катающийся на скейтборде), следуя моде, или потому что их одежда действительно удобна для этого вида спорта.


 

 

Така домовленість була досягнута у Львові під час українсько-польських консультацій з консульсько-правових питань.


 

У боротьбі з сепаратизмом в Україні є три складові – військова, дипломатична та «іміджева».


 

Зовсім поруч із Парком Слави міліція затримала провокатора зі зброєю. «Одного з провокаторів вже взяли. В багажнику було багато зброї».


 

Аналитики одного из сайтов объявлений изучили маршруты краткосрочного отдыха для украинцев в мае: Карпаты, скалы, сельский туризм, рафтинг, велопоходы и экскурсии.


 

Операция проводилась в рамках профильных мероприятий относительно предупреждения возможных правонарушений в праздничные дни.