Вт, 2024-03-19, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На сервере ЦИК был обнаружен и ликвидирован вирус, который должен был уничтожить результаты президентских выборов.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Цьогорічні святкування на честь Анни Київської розпочалися конференцією про Анну Ярославну в 17-му районі Парижа .


 

24 травня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +28...+30 градусів.


 

В Любляне (Словения) проходит чемпионат Европы среди юниоров по стрельбе из лука. Украинские спортсмены завоевали две золотые медали.


 

Движение ряда поездов в Донецкой области закрыто в связи с тем, что в 21:30 четверга, 22 мая, на 57 км перегона Штеровка - Щетово группа неизвестных лиц взорвала двухпутный участок.


 

Проекція – вид психологічного захисту, що полягає в приписуванні людиною своїх власних недоліків комусь іншому, проектуванні на когось своїх власних переконань і уявлень.


 

 

Бойцы Добровольческого батальона территориальной обороны "Донбасс" вырвались из окружения.


 

Пенсії державним службовцям, в тому числі й народним депутатам, науковим працівникам, прокурорам будуть призначати з розрахунку 70 % від заробітної плати, а не 80 %, як було раніше.


 

Бойцы добровольческого батальона территориальной обороны Донецкой области "Донбасс" попали в засаду в районе села Карловка, есть раненые.


 

Міліціонери Донеччини доводять штатним працівникам, колегам-силовикам, що ті не можуть перейти на бік тих, хто їх бив, тому багато місцевих силовиків пристали на бік сепаратистів.