Вт, 2024-03-19, 09:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Смертність серед підлітків у Росії в три рази вища, ніж у європейських країнах, а по кількості суїцидів серед підростаючого покоління Росія знаходиться на одному з перших місць.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабінет міністрів доручив в. о. міністра оборони Михайлу Ковалю підписати угоду з урядами Литви і Польщі про створення спільної військової частини.


 

28 травня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +26...+28 градусів. 


 

Центральна виборча комісія 14 травня за результатами тендерів уклала угоди на придбання обладнання, а також програмного забезпечення для Державного реєстру виборців.


 

Запустилася демо-версія сайту громадянських ініціатив "Голос Народу", який дозволяє звичайним людям вказувати органам влади на гострі проблеми.


 

 

Российский репер Тимати оперативно отреагировал на избрание нового президента в Украине.


Тендеры в отраслях поставки угля для государственных энергокомпаний и поставок шахтного оборудования для угледобывающих предприятий приносили экс-президенту Виктору Януковичу основной незаконный доход.


 

Поздно вечером в понедельник вооруженные неизвестные ворвались в здание Днепропетровского горкома КПУ и забаррикадировались в помещении.


 

Новым главным тренером «Днепра» стал известный украинский специалист Мирон Маркевич, ранее возглавлявший харьковский «Металлист».