Вт, 2024-03-19, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Виступаючи у Вест пойнт президент США заявив, що використання сили не може бути пріоритетним інструментом Америки.

 

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2014-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Преса звертає увагу на застереження західних очільників про те, що Росія й надалі тримає поблизу з кордонами України тисячі своїх військових.


 

Перший віце-прем’єр-міністр України провів зустріч з делегацією Ради Європи на чолі з керівником Генерального директорату Ради Європи з прав людини та верховенства права Філіпом Буайя.
 


 

Офіційний сайт антитерористичної операції, яка проводиться в східних областях України, з’явився в мережі під назвою «Схід Онлайн».


 

Виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов вимагає від ЦВК перерахувати голоси на виборах до Київради за всіма виборчими дільницями.


Сотни жителей Днепропетровска собрались в пятницу возле областной больницы имени Мечникова, чтобы сдать кровь для украинских силовиков, раненных во время антитеррористической операции в восточных областях Украины.


 

Руководство Германии выразило готовность отменить плату за национальные визы для долгосрочного пребывания в этой стране уже с 1 июля этого года.
 


 

31 травня в Києві мінлива хмарність, грозові дощі, вранці і вдень місцями сильні зливи, град, шквали 15-20 м/с, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, вдень +22...+24 градуси.


Латвийский Национальный совет электронных средств массовой информации, контролирующий деятельность теле-и радиоретрансляторов, наложил административный штраф в размере 3,6 тысяч евро на русскоязычный "Первый Балтийский канал".


 

Все законослухняне населення Донбасу вимагає проведення антитерористичної операції з обов’язковою вимогою негайно закрити кордон з Росією та ввести візовий режим.