Вт, 2024-04-16, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

38-річний підприємець з Ужгорода Андрій залишився без машини після того, як разом із родиною поїхав на дешевий відпочинок до Криму.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Фонтан-пам'ятник, що зображає пісяючим вождя світового пролетаріату Володимира Леніна, з'явився на Центральній площі Рональда Рейгана (Нова Гута) в Кракові.


 

 

Світлини з проекту "Україна очима Національного географічного товариства" покажуть в Українському національному музеї в Чикаго.


 

 

Французькі активісти готуються до нової акції "Всесвітній день анти-Mistral", протестуючи проти продажу Росії десантних вертольотоносців.


 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив тимчасово призупинити соціальні виплати в Сніжному та Красному Лучі на Донеччині через загострення ситуації в цих містах.


 

Російський "Газпром" запровадить для України режим передоплати за газ з 16 червня, якщо вона не сплатить 1 млрд 451 млн дол. заборгованості за листопад-грудень 2013 року та 1 млрд 853 млн дол. за квітень-травень поточного року.


 

В умовах нових викликів і загроз територіальній цілісності держави питання доцільності оснащення Збройних сил країни вітчизняною сучасною високоточною зброєю неядерного стримування вимагає всебічного професійного аналізу.


 

 

Комітет з питань люстрації пропонує не допускати до державних посад колишніх комуністів, КДБістів та корупціонерів.


 

 

За час проведення антитерористичної операції, з 5 травня, в морги Донецької та Луганської областей надійшли дев'ять жінок, близько 200 чоловіків.


 

 

12 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +25...+27 градусів.


 

Першими указами на посту президента України Петро Порошенко призначив колишнього власника Українського медіахолдингу (УМХ) Бориса Ложкіна головою Адміністрації президента.


 

Росія запропонувала Україні 100-доларову знижку на газ, але Київ не пристає на цю пропозицію і вимагає змінити газовий контракт. Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.


 

На юге Восточной Сибири находится величайшее сокровище России – озеро Байкал. Озеро располагается северной частью в Иркутской области, а южной частью в Бурятии.