Вт, 2024-03-19, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Среди множества видов конструкций и разнообразия моделей не трудно выбрать подходящий вариант, как по функциональности, так и по качеству.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

На світовій першості зі стрільби, що триває в Іспанії, українка Олена Костевич виборола срібну медаль.


 

Італійський прокурор Джованні Кесслер, який раніше працював у Сицилійському департаменті по боротьбі з мафією, з 2011 року очолює Європейське бюро по боротьбі з шахрайством.


 

 

3 вересня в Києві малохмарно, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +25...+27 градусів.


 

Форум Ялтинской европейской стратегии YES впервые за 11 лет своего существования проводят в Киеве. Саммит вынуждено переехал из Ливадийского дворца в столицу Украины.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до Європейського Союзу розпочати перевірку дій Російської Федерації щодо скорочення постачання газу до країн-членів ЄС.


 

Департамент земельных ресурсов предлагает Киевскому городскому председателю Виталию Кличко выделять землю для военнослужащих, участвующих в АТО, возле поселка Быковня и рядом с ДВРЗ.


 

 

Впровадження біометричного паспорта особливо актуальне, з огляду на наше прагнення безвізового режиму з Євросоюзом.


 


У четвер, 11 вересня, у Маріуполі Донецької області Служба безпеки України затримала диверсійну групу, яка планувала у місті терористичні акти та провокації.


 

 

Закон України про особливий статус окремих районів Донеччини та Луганщини напрацьовується.


 

Партизанский отряд, который начали формировать в Обуховском районе на Киевщине еще в апреле, продолжает принимать в свои ряды новых бойцов с окрестных сел.