Вт, 2024-03-19, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

22 вересня о 16.00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація персональної ювілейної виставки "Дерево життя".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко закликав Сполучені Штати Америки не залишати Україну саму перед російською загрозою і нагадав, що США є країною-гарантом Будапештського меморандуму.


 

 

Цими вихідними, 20-21 вересня, у київському Будинку кіно відбудуться кінопокази для збору коштів на потреби військових госпіталів та біженців зі сходу України.


 

 

19 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +18...+20 градусів.


 

"Атлетик" противостоял сильной команде, но достойно сопротивлялся натиску "Шахтера".


 

 

Делегация турецкой команды прошлась улицами одного из самых красивых городов Украины.


 

Близько півтори сотні працівників УДО - бодігардів, які охороняли перших осіб держави - організували спецбатальйон "Щит", який відправлять незабаром у зону проведення АТО.


 

Украинские экспортеры уже смогли компенсировать около 60% всех потерь на российском рынке путем налаживания поставок на другие рынки.


 

Німецька компанія пропонує винагороду у 30 мільйонів доларів за інформацію і докази у справі про падіння літака рейсу MH17 компанії «Малайзійські авіалінії» в небі над Україною 17 липня.


 

Шотландські виборці сьогодні прийдуть на історичний референдум, за результатами якого визначиться, чи має Шотландія стати незалежною, чи вона залишиться у складі Великої Британії.