Чт, 2024-04-18, 21:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Екс-прем'єрка України Юлія Тимошенко вважає відставку Миколи Азарова з посади прем'єр-міністра та скасування у Верховній Раді скандальних "законів 16 січня" не перемогою опозиції, а першим реальним результатом протестувальників.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Робота в офісі залежить від багатьох складових, головною з яких є правильний підбір і розстановка офісних меблів. Кожен метр офісної площі повинен бути націлений на отримання максимального доходу.




Верховная Рада Крыма своими последними заявлениями и решениями провоцирует разделение украинского общества и территориальный раскол Украины и должна быть распущена.



Учора, 27 січня, відомий російський блогер Ілля Варламов опублікував у своєму живому журналі детальну карту центру Києва, де зараз відбуваються масові акції протесту.


Чемпіон світу в суперважкій вазі з боксу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" 37-річний Володимир Кличко підтвердив своє бажання взяти участь у літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро в 2016 році.




Депутат і комендант Майдану Андрій Парубій заявляє, що люди звільнять будівлі лише після того, як влада піде на поступки.



29 січня в Києві хмарно із проясненнями, вночі й вранці невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -15...-17 градусів, вдень -13...-15 градусів.




Выступление главы фракции «регионалов» сопровождалось демонстрацией портретов избитых работников СМИ.




Делегація Європарламенту у вівторок вилетить до України. Цього ж дня візит до Києва розпочне високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Кетрін Ештон.



У центрі Києва на Грушевського правоохоронці провели екскурсію для послів у понеділок, 27 січня. Представники 14 посольств змогли побачити позиції міліції, "Беркута", чим вони озброєні і в яких умовах перебувають.




Прем'єр-міністр України Микола Азаров подав у відставку. Сьогодні, 28 січня, урядовий портал розмістив його заяву.




Лідери «Правого сектору» Майдану висунули владі свої вимоги, серед яких — конституційна реформа, люстрація та звільнення всіх затриманих активістів.