Сб, 2024-04-20, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко повідомив про звільнення Сергія Тарути з посади голови Донецької облдержадміністрації і призначення на цю посаду Олександра Кіхтенка.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2014-10-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Европейском банке реконструкции и развития заявили, что 10 компаний из сферы агробизнеса готовы инвестировать 1 млрд долларов США в Украину в следующем году.


 

Украинская сторона одобряет такие предложения, поскольку заинтересована в усилении мониторинга ситуации на востоке за счет увеличения количества БПЛА.


 

 

11 жовтня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +19...+21 градус.


 

Збірна України здобула першу перемогу у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2016. У другому турі наші футболісти здобули важку перемогу в Борисові над збірною Бєларусі.


 

Вооруженное противостояние на востоке Украины вдохнуло новую жизнь в автогигант КрАЗ, который поставил на фронт семейство новейших броневиков.


 

Оргкомітет мистецького проекту Folk Ukraine, який виступає організатором свята Нового року у столиці, запрошує всіх охочих долучитися до конкурсу "Новорічна іграшка".


 

 

Ініціатор прийняття закону про люстрацію та кандидат у депутати від “Об’єднання “Самопоміч” Єгор Соболєв закликав українців включатись у процес люстрації.


 

 

Київрада зробила обов'язковим у столичних магазинах спеціальне маркування цінників російської продукції.