Чт, 2024-03-28, 21:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Министр финансов Украины Александр Шлапак, находясь с визитом в Вашингтоне, призвал украинских специалистов, которые находятся в США, принять участие в реформировании государства.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2014-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

напольное покрытие


При планировании ремонта, важно помнить, что красивый внешний вид помещения, это не единственное, к чему нужно стремиться. Кроме безграничной фантазии, при выборе напольного покрытия.


 

В четверг, 9 октября, сотрудники аэропорта Пулково в Санкт-Петербурге задержали 42-летнего гражданина Словакии, сына бывшего министра транспорта Украины Георгия Кирпы.


 

Вчера в Мариуполе на блокпостах начали монтировать утепленные контейнеры, в которых в осенне-зимний период года военнослужащие смогут отдыхать.


 

 

12 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +19...+21 градус.


 

Позитив цього закону, як повідомив міністр, полягає в тому, що цей закон прописав автоматичні норми, які не дають можливості суб'єктивного впливу того чи іншого службовця, тої чи іншої комісії.


 

 

С момента начала предвыборной кампании в Верховную раду Украины заведено уже порядка 50 уголовных дел по факту подкупа избирателей.


 

 

10 жовтня Президент України відвідав Донецьку та Луганську області.
 


 

 

Українська тенісистка Еліна Світоліна, посіяна під 3-м номером організаторами турніру в Осаці, вийшла в півфінал змагань.
 


 

В Международном валютном фонде заявили, что Украина нуждается в дополнительном финансировании, кроме того, что фонд и европейские партнеры уже пообещали стране.


 

Європа сьогодні сказала, що в Україні якісна молочна продукція. Цим ми розвіяли той міф, який постійно розповсюджувала Росія, що наша молочна продукція неякісна.