Пт, 2024-04-26, 01:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Оскільки списків звільнених на блокпостах Збройних сил України немає, зрадники безперешкодно проїжджають їх, пред`являючи посвідчення.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ситуация на рынке труда Украины в целом, и Днепропетровской области в частности, изменилась не в лучшую сторону. Согласно официальной статистике безработных стало гораздо больше.


 

Покупка квартиры – это важное и ответственное дело, самой уязвимой стороной в котором обычно является покупатель. Ещё не получив право на владение желаемой недвижимости.


 

Верховна Рада України ухвалила урядовий закон про внесення змін до Кримінального кодексу України – про посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян.


 

Контрразведка Службы безопасности Украины задержала боевика террористической организации «ЛНР», который зарегистрировался как вынужденный переселенец и скрывался в Киеве.
 


 

Уже 1 ноября в Литве появятся силы быстрого реагирования. Поправки к Закону об использовании вооруженных сил в понедельник внесены в Сейм.


 

 

15 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +18...+20 градусів.


 

З ухваленням цього закону парламент виконав останнє формальне зобов’язання, яке Україна взяла на себе при вступі до Ради Європи у 1994 році.


Маєток нинішнього Генпрокурора Віталія Яреми в «Золоче» охороняє фірма, яка кілька років обслуговувала екс-генпрокурора Віктора Пшонку та його родину, а також викрадала докази з дачі Пшонки.


 

Мітингарі вимагають від ВР прийняття обіцяних владою законів, зокрема, антикорупційного пакету за закону про заборону комуністичної ідеології та визнання Української повстанської армії.


 

Верховна Рада має проголосувати пакет законів щодо децентралізації влади, з тим, щоб реформа розпочалася уже з 1 січня 2015 року, але, можливо, це зробить уже новий парламент.


 

В «поисковой операции» участвуют и граждане РФ, передвигающиеся на автомобилях с обозначением «ОБСЕ».


 

 

У Литві розгорівся скандал через участь школярів в російських воєнізованих таборах "Союз".