Вт, 2024-03-19, 06:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Коноплянка не станет продлевать контракт с днепропетровским клубом.Днепропетровский "Днепр" готов расстаться с свои звездным полузащитником Евгением Коноплянкой в январе 2015 за € 10 млн

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-11-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Новоиспеченный народный депутат Украины Мустафа Найем снял про Раду "фильм изнутри". Короткометражка так и называется "Новая Рада".


 

 

Москва готова отказаться от своих санкционных списков и контрмер в обмен на отмену антироссийских санкций ЕС.


 

 

Донецкий "Олимпик" в матче 14-го тура чемпионата Украины на стадионе имени Банникова в Киеве обыграл одесский "Черноморец".


 

30 листопада в Києві похмуро, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень -2...-4 градуси.


 

 

До Нового року у Луганській області не залишиться фракцій Партії регіонів.


 

 

Рік тому, у ніч проти першого грудня, у Києві жорстоко розігнали молодь, яка вийшла на Євромайдан.


 

У президента России Владимира Путина нет денег на масштабную войну против Украины, поэтому он пытается найти другие варианты.


 

У Національному університеті "Києво-Могилянська академія" відбулася презентація колективної монографії "Голодомор 1932-1933 років в Україні як злочин геноциду згідно з міжнародним правом".


 

"Інтер" вирвався вперед у списку претендентів на футболіста "Дніпра" Євгена Коноплянку.