Вт, 2024-03-19, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

ЄС виділить 55 мільйонів євро на підтримку децентралізації та реформ регіональної політики в Україні. За словами єврокомісара, в Європі усвідомлюють, що безпека України - це безпека.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украинские инженеры в партнерстве с итальянским IVECO разработали новую линию бронемашин, которая получила рабочее название "KOZAK-2014″.


 

 

Политсила выступает категорически против передачи каких-либо руководящих постов депутатам, голосовавшим за диктаторские законы 16 января.


 

 

Київська адміністрація пропонує встановити нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті.


 

1 грудня в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с, температура повітря вночі -9...-11 градусів, вдень -5...-7 градусів.


 

Сын президента Украины и народный депутат Алексей Порошенко, который воевал в зоне АТО, впервые поделился подробностями поездки на Восток страны.
 


 

Они зафиксировали на видео много того, что трудно смотреть и то, что не очень хотели бы дать увидеть другим высокопоставленные лица ...


 

Около 50 активистов, которые находились на Майдане Независимости, факельным шествием пошли к Министерству внутренних дел Украины.


 

Несколько месяцев стоял на Майдане, после победы «революции достоинства» стал волонтером — помогает бойцам АТО медикаментами, одеждой и компьютерной техникой.


 

 

Підбірка сайтів, де можна завантажити художні та наукові книги українських та зарубіжних авторів без реєстрації, надсилання смс та інших ускладнень.