Вт, 2024-03-19, 13:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Около 2 милиардов долларов арестовано на заграничных счетах бывших высокопоставленных чиновников, которые причастны к расстрелам на Майдане в феврале 2014 года.
 

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-12-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Верховной раде зарегистрирован проект постановления о признании самопровозглашенных ЛНР и ДНР террористическими организациями.


 

 

Четверта хвиля мобілізації на носі. Про це сьогодні натякнув міністр оборони Степан Полторак.


 

 

У вівторок, 9 грудня, в Брюсселі в місії України при ЄС, зранку розпочне роботу одноденна конференція "Україна як тест на європейську солідарність".


 

 

У Польщі порушено кримінальну справу проти поляка, що воює в незаконних збройних формуваннях сепаратистів на Донбасі.


 

9 грудня в Києві хмарно, уночі й вранці місцями невеликий мокрий сніг з дощем, удень без опадів, уночі й вранці туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.


 

 

У шведському Естерсунді завершився перший етап Кубка світу з біатлону сезону 2014/15.


 

Германия намерена внести в запланированный Еврокомиссией инвестиционный пакет проекты на общую сумму 89 млрд евро.


 

 

"Цей заклад належав російській мережі гральних салонів, яка фактично стала монополістом на ринку нелегальних ігрових закладів Києва та області.


 

 

У Міністерстві фінансів готують проект бюджету-2015. Головний кошторис країни хочуть звести, подати в Раду і ухвалити до 20 грудня.