Чт, 2024-04-18, 20:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Спецоперація із силового жорсткого розгону акцій протесту у Києві була ретельно спланована.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Засідання Європарламенту в понеділок, 24 лютого почалося хвилиною мовчання на спомин про десятки жертв кривавих зіткнень в Україні.



Міжнародний валютний фонд готовий обговорювати з владою України можливість пом'якшення умов видачі кредиту. Про це заявила виконавчий директор МВФ Крістін Лагард на прес-конференції у Сіднеї 23 лютого.



26 лютого в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +2...+4 градуси.




Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що ті, хто були при владі після 2010 року, не можуть бути членами нового Кабінету міністрів.




Командир дислокованого в Луцьку загону спецпідрозділу "Беркут" Дмитро Бєляєв заявив, що 18 лютого 12 його підлеглих постраждали від прицільного вогню зі снайперської гвинтівки.




На фоне скандалов с роскошной недвижимостью украинских политических деятелей журналисты изучают дома европейских политиков.

 


Майора внутренних войск Украины, который подозревается в избиении активистов Евромайдана, задержали сегодня ночью.

 
Виробники побоюються можливих затримок з виплатами зарплат і пенсій, що змусить громадян ще більше економити. Проте в цілому настрої бізнесу оптимістичні: контроль з боку суспільства та фінансова підтримка Заходу можуть зробити реалістичним початок проведення реформ.

 

Членами уряду народної довіри не можуть бути учасники списку сотні найбагатших людей України і керівники органів виконавчої влади або працівники адміністрації президента, що займали ці посади з початку 2010 року.