Чт, 2024-04-18, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Неймовірну сенсацію створив Олександр Долгополов. Український тенісист на престижному турнірі в Індіан-Веллсі обіграв першу "ракетку" світу іспанця Рафаеля Надаля.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Офіційний курс валют на 11 березня, встановлений Національним банком України. Курс євро, російського рубля та долара не змінився.




12 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +9...+11 градусів.



Министр МВД Арсен Аваков сообщил, что в Киеве к вооруженному конфликту между протестующими и сотрудниками милиции, в результате которого погибло 101 человек, причастна третья сила.




9 березня під будинком посольства Росії в Литві пройшов черговий мітинг на підтримку України. Його ініціаторами були депутати сейму.



Колишній керівник ЮКОСа Михайло Ходорковський прочитав у Політехнічному інституті Києва лекцію на тему "Права і свободи”.




Голова Верховної Ради України, в.о. глави держави Олександр Турчинов заявляє про необхідність створення в країні Національної гвардії для захисту населення.




В неділю, 9 березня, у Барселоні (Іспанія) відбулась вже 20-а акція в підтримку України.




Виступ Оксани Забужко на Майдані в день двохсотлітнього ювілею Тараса Шевченка.




На вулиці Інститутській у Києві встановили пам’ятник одному із загиблих учасників самооборони Майдану, козакові 4-ої сотні «Козачого редуту» Максиму Шимку.



Представители Европейской комиссии и международного сообщества  соберутся в Лондоне и начнут оформлять список из 18 ведущих российских должностных лиц, причастных к военному вторжению России в Украину.




Світовий банк заявив, що готовий запропонувати Україні новий пакет допомоги на суму у 3 мільярди доларів цього року, щоб підтримати реформи і важливі проекти розвитку.




Загалом Служба безпеки відкрила 11 кримінальних проваджень за фактами захоплення держаної влади та посягання на територіальну цілісність України.