Сб, 2024-04-20, 02:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Глава Люстрационного комитета Егор Соболев  и руководитель Антикорупционного бюро Татьяна Черновол начнут свою роботу со столицы.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Мітингувальники закликали жителів Криму не ходити на референдум і не підтримувати кримську владу. Вони скандували «Слава Україні!», «Референдуму – бойкот!», співали гімн України та українських пісень.




Эксперты Совета Европы по конституционному праву считают, что данный референдум противоречит и украинской, и крымской конституциям.




ООН немедленно направляет мониторинговую команду в Украину для помощи по установлению фактов предполагаемого нарушения прав человека, в т.ч. в Крыму.



16 березня в Києві хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ і мокрий сніг, вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +5...+7 градусів.





Около 30 человек, участвовавших в перестрелке в ночь на субботу в центре Харькова, задержано, сообщил министр внутренних дел Арсен Аваков.



14 марта около 10 часов в районе временного пункта пропуска «Чонгар» был задержан гражданин Российской Федерации, который направлялся в сторону АР Крым.




Сьогодні, 14 березня, українська збірна виграла шість медалей Паралімпіади в Сочі. Всі - в біатлоні. Дві з них золоті, одна срібна і три бронзові.




Политическая часть Соглашения об ассоциации между Украиной и Европейским Союзом будет подписана 21 марта 2014 года, заявил премьер-министр Арсений Яценюк.




Олександр вперше вийшов до півфіналу на турнірі "Мастерс-1000". У матчі за фінал перша ракетка України зіграє з найтитулованішим тенісистом сучасності - Роджером Федерером.