Ср, 2024-04-24, 06:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Т.е. машина ворованная. Это какими дебилами нужно быть, чтобы за миллион гривен просрать поддержку людей".

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Путин и Обама в ночь на субботу, 29 марта, провели телефонный разговор, в котором, помимо ситуации в Украине, по инициативе Москвы была затронута проблема блокады Приднестровья.


 

Руйнівна корупція, кишенькові суди, злидні за мурами президентських палаців: паралелі між режимами середньоазійських автократів і поваленого президента Віктора Януковича муляють очі.


 

 

У п'ятницю 28 березня в донецькому аеропорту ім. С. Прокоф'єва приземлився десант зі Львова.


 

 

У зв'язку з кризою в Україні НАТО має намір посилити свою присутність в країнах-членах альянсу в Східній Європі.


 

 

У Тернополі в п'ятницю 28 березня презентували найбільшу в світі дримбу.


 

 

В України та Молдови залишається поки що невирішеною проблема з демаркацією в районах Дністровського гідровузла і порту Джурджулешти.
 


 

 

30 березня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +10...+12 градусів.


 

 

Раніше повідомлялося, що усунутого від посади президента Віктора Януковича можуть виключити з рядів Партії регіонів на з'їзді 29 березня.


 

 

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що єдиним кандидатом в президенти від демократичних сил має стати народний депутат України Петро Порошенко.