Пт, 2024-03-29, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Европейский Союз выделит Украине 11 млрд евро помощи на протяжении следующих нескольких лет.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-03-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



6 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі й вранці невеликий дощ, удень без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +6...+8 градусів.


Глава Польської держави Броніслав Коморовський назвав заяву Президента Росії Володимира Путіна про підготовку в Польщі бойовиків для участі в акціях протесту в Україні "відлунням мислення агента", який всюди бачить "змову".


Народний депутат від "Батьківщини" Леся Оробець оголосила, що балотуватиметься в мери Києва. Вона повідомила, що має за ціль побудувати нову Україну, почавши з Києва. "Ту Україну, яку ми разом вимріяли і вибороли".



Посол України в Мінську Михайло Єжель заявляє, що можливість розміщення в Україні американської ПРО в обмін на отримання Києвом фіндопомоги від США є предметом переговорів.




Юлія Тимошенко виступає за виведення Чорноморського флоту Росії з України.


Дружина президента США Мішель Обама 4 березня нагородила українську співачку Руслану (Руслану Лижичко) премією International Women of Courage, яка щорічно вручається Держдепартаментом США за відвагу десяти жінкам з усього світу.


Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини напередодні чемпіонату Європи з футболу 2012 року давало консультації Службі безпеки України і проводило семінари та тренінги для українського спецпідрозділу "Беркут.



В Украине заработал сайт StopFake, на котором будут опубликованы опровержения фейковых новостей российских СМИ.

 

 

Мы живем в мире, в котором все время происходят перемены — глобальные финансовые кризисы, борьба народов за самоопределение, гигантские прорывы в мире новейших технологий.

 

 




В Симферополе похитили и избили киевского предпринимателя и известного общественного деятеля Геннадия Балашова, который ранее жестко раскритиковал действия Владимира Путина.