Ср, 2024-04-24, 23:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



«Мова про Татарстан, Башкортостан, Якутію і регіони Сибіру. Тобто про фінансово сильні регіони, які цілком можуть прожити без федерального центру. Для сепаратистів Росії приклад Криму стане надихаючим».
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




13:30. Президент Франції Франсуа Олланд вважає, що Європейський Союз має чинити на Росію потужний тиск, аби змусити її піти на політичне врегулювання кризи у відносинах з Україною.




Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав розпорядження про призначення урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики Тетяну Чорновол.




7 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі місцями невеликий дощ, удень без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +6...+8 градусів.



"Ні війні! Руки геть від України!" - вигукували кілька сотень російських учасників акцій протесту на цьому тижні перед будинком Міністерства оборони. Десятки людей заарештовано.



Військові з Польщі братимуть участь у місії ОБСЄ. Організація безпеки та співпраці у Європі висилає місію військових оглядачів. У ній братимуть участь представники 15-ти країн, у тому числі – два польські офіцери.




Збірна України обіграла в товариському поєдинку, який відбувся 5 березня на Кіпрі, збірну США.




Міністерство фінансів підготувало план оптимізації бюджетних витрат, на підставі якого до кінця березня має бути проведено секвестр бюджету.


За минувшие сутки  в рамках проведения операции «Граница» на украинско - российском участке границы задержаны 540 граждан, которые могли участвовать в мероприятиях экстремистского характера на территории Украины.