Пт, 2024-04-19, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручить Кабміну негайно виконати план дій щодо скасування візового режиму між Європейським Союзом та Україною.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Військових спостерігачів від Організації безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в п'ятницю вкотре не пропустили на територію Криму.




З початку проведення спецоперації "Кордон" в Україну з території Російської Федерації не пропустили більше 1,5 тис. чоловік.




Використання снайперів на Майдані було передбачено спецопераціями «Хвиля» і «Бумеранг». Було кілька груп снайперів – з СБУ («Альфа») і МВС (спецпідрозділи ВВ і «Сокіл»).




8 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +8...+10 градусів.




Нововведення сприйняли схвально, оскільки воно допомагає швидше ідентифікувати продукцію російських підприємств з метою її бойкоту.




Російським військовим, які перебувають на навчаннях в Канаді, повідомили, що вони мають 24 години, аби залишити країну.




Жінки та чоловіки били одну з них ногами. Зрештою, їх заштовхали в міліцейську машину.




Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила зі зверненням до Конгресу Європейської народної партії, який розпочав свою роботу в Дубліні.