Сб, 2024-04-20, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українці, що мешкають у Криму, можуть проголосувати на президентських виборах на материковій частині України. Про таке повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Союз європейських футбольний асоціацій (УЄФА) опублікував список національний федерацій, які подали заявочні досьє на стандартні пакети матчів, а також на півфінали і фінал.


 

26 квітня Папа Римський Франциск прийняв у Ватикані прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє радіо Ватикан.


 

Українці з Італії готові їхати воювати за Україну. Про це заявив голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький, передає медіа-портал української діаспори VIDIA.


 

Голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов вважає, що за підтримку тероризму керівництво Росії має відповідати згідно з нормами міжнародного права.


 

У Кримській єпархії Української православної церкви Київського патріархату заявляють, що "влада" півострова розпочала репресії проти їхніх священиків і забирає храми.


 

Посадові особи "Брокбізнесбанку" виявилися причетними до відмивання коштів на суму 50 мільйонів гривень. Столичне управління фінансових розслідувань Міністерства доходів.


 

Біля Слов`янська Донецької області знищено четвертий незаконний блокпост. Про це повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.