Чт, 2024-04-25, 03:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Журналіст та викладач УКУ Отар Довженко переконаний, що система, яка дає моральне право "правоохоронцям" вбивати і калічити людей, повинна бути демонтована повністю.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна за рівнем задоволення соціальних та екологічних потреб населення перебуває на 62-й позиції глобального рейтингу, яким було охоплено 132 країни світу.


 

5 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +9...+11 градусів.

 


 

 

Олімпійський чемпіон 2012 Олександр Усик (2-0, 2 КО) свій третій бій у професіоналах проведе 26 квітня в німецькому Оберхаузені на розігріві у Володимира Кличка і Алекса Леапаї.


 

 

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році перебуває під загрозою зриву.


 

Джемілєв вважає, що нечисленні прибічники ісламістської організації "Хізб ут-Тахрір" і нетрадиційних радикальних течій у Криму не здатні самі по собі на "щось серйозне".


 

 

Перший віце-прем'єр Віталій Ярема не виключає, що на початку травня плануються акції з дестабілізації ситуації в країні.


 

 

Сумма средств по состоянию на 3 апреля возросла до свыше 80 миллионов гривен.


 

 

Щодо розстрілу протестувальників снайперами, то їх здійснила група "Беркуту" з боку Жовтневого палацу в бік Інститутської -- пояснив Аваков.


 

 

Активисты общественного движения "Видсич" сегодня, 4 апреля, в центре Киева провели флешмоб "Не покупай российское".


 

 

У австрійській пресі регулярно повідомляють, з ким зустрічається Дмитро Фірташ у Відні, поки чекає на рішення суду про свою екстрадицію до США.