Пт, 2024-03-29, 08:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні, 5 квітня, в Афганістані проходять президентські вибори. Голосування більш ніж на 28 тисячах дільниць почалося о 7.00 за місцевим часом.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2014-04-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

6 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +10...+12 градусів.


 

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко переконаний, що Віктор Янукович і колишній керівник спецслужби Олександр Якименко повинні на допиті в Україні пояснити цілі перебування в Києві співробітників ФСБ.


 

Российские бизнесмены начали активно ездить в Крым с целью присмотреть себе интересные объекты для инвестиций или оценить возможность покупки недвижимости.


 

Як було встановлено, вказані земельні ділянки загальною площею майже 130 га передані в оренду та в подальшому продані з порушенням вимог ст. ст. 142, 149 Земельного кодексу України.


 

Передвиборча кампанія з виборів президента України, мера столиці та Київської міської ради має бути спрямована на об’єднання зусиль всіх демократичних політичних сил.


 

 

Служба безпеки України скерувала дипломатичними каналами офіційний запит у Росію із вимогою допитати генерал-полковника ФСБ.


 

Неизвестные злоумышленники ограбили членов президиума Сейма Латвии во время пленарного заседания.


 

Основной реформой, которая необходима объединенной Европе, по мнению главы Европарламента, является передача "полномочий из слишком бюрократизированного Брюсселя на места".


 

Территория, где не надо думать о том, что вас оштрафуют, если ночью после знакомства с лучшими марками винных подвалов вы залезете в фонтан на центральной площади и воскликните "Крым, я люблю тебя!