Пт, 2024-03-29, 14:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Резиденція Януковича в "Межигір'ї" по площі трохи поступається Монако і являє собою "майже таке ж повноцінне місто-державу, з власним вертолітним майданчиком, зоопарком.

Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2014-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Світлини з проекту "Україна очима Національного географічного товариства" покажуть в Українському національному музеї в Чикаго. Про це повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.


 

Черговим тріумфом Ольги Харлан завершився в Страсбурзі чемпіонату Європи з фехтування. В індивідуальних змаганнях з жіночої шаблі олімпійська чемпіонка Пекіна знову була поза конкуренцією.


 

Порошенко - не месія, а управлінець, впевнений міський голова Андрій Садовий. "Він повинен показувати особистий приклад і багато працювати над тим, щоб в Україні запрацювало європейське право".


 

Польща прийняла майже 300 біженців з України, які вирішили виїхати через напружену ситуацію у східних областях. Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби.


 

11 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +22...+24 градуси.


 

Спроба запорізьких комуністів провести мітинг біля стін облдержадміністрації на захист терористів на Донбасі зазнала невдачі.


 

Заступник дніпропетровського губернатора Борис Філатов заявив про погрози з боку Олега Царьова. Про це 9 червня він написав у Facebook.


 

Фільм про депортацію кримських татар "Хайтарма" отримав дві премії на Міжнародному кінофестивалі "Кімерія" в Італії (Kimera International Film Festival).


 

 

Працівники шахти "Прогрес", що у Торезі Донецької області, 9 червня відпрацювали безкоштовно, адже їхні зарплати пішли на так звану "Донецької народну республіку".


 

Законопроект про створення гральної зони в Криму розгляне Держдума Росії в першому читанні. У Росії заборонений гральний бізнес, за винятком кількох спеціальних територій.