Пт, 2024-03-29, 15:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Большинство людей помнит те времена, когда купить билет в Москве в театр или на концерт было достаточно сложно. Сейчас время Интернета.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-07-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С «Хюндаем» произошло очередное ЧП. Скоростной поезд «Трускавец-Дарница» вчера, 9 июля, около 22.50, за 10 минут до прибытия в столицу, попал в аварию в Беличах под Киевом.


 

Сотрудники Государственной пограничной службы в пункте пропуска "Гоптовка" задержали автомобиль, в котором было обнаружено $2,8 миллиона.


 

 

При нинішніх виборчих нормах, у парламенті знову опиняться проолігархічні політичні проекти – зі старими підходами, звичками і намірами.


 

У Донецьк прибуло підкріплення з Росії. Новобранці кажуть, що їх направляв та допомагав дістатися до Донецька Московський військомат.


 

11 липня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, удень гроза, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +24...+26 градусів.


 

 

Рада Федерації на засіданні в середу схвалила закон, що посилює кримінальну відповідальність за публічні заклики до сепаратизму.


 

 

У столиці Польщі потужний вітер ламав дерева, зафіксовані численні випадки пошкодження автомобілів, припаркованих під деревами.


 

Європейський Союз розширив список санкцій щодо осіб, причетних до кризи на Сході України.


 

Доктор наук із соціальних комунікацій Олександр Чекмишев вважає, що українські блогери в умовах інформаційної війни переймають на себе функцію соціальної відповідальності та протидіють російській пропаганді.


 

Россия перебросила дополнительно две батальонные тактические группы к границе с Украиной за последние сутки.