Чт, 2024-04-25, 17:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Возле поселка Изварино Луганской области замечено военнослужащих в форме Вооруженных сил России без знаков распознавания.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-07-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Наверняка сейчас практически ни какая сделка не проходит без участия риэлтора. Некоторым они покажутся не выгодными или бесполезными, но на самом деле проще сотрудничать с ними.


 

Якщо загально проаналізувати перелік Героїв України, то це, в основному, так званий «директорат» – керівники підприємств, установ, вишів, до речі, здебільшого Сходу України.


 

18 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, вдень +29...+31 градус.


 

Європейський парламент заявляє, що має намір швидко ратифікувати Угоду про асоціацію з Україною, і закликає Україну та країни-члени ЄС не зволікати з виконанням цієї процедури.


 

Ветеран днепропетровского "Днепра", полузащитник сборной Украины Руслан Ротань ушел из клуба.


 

 

Российская Федерация на официальной основе активно способствует вербовке и отправке в зону боевых действий на Донбассе новых боевиков.


 

 

Ми повинні засудити незаконну анексію Криму та ухвалити рішення застосувати подальші санкції", - наголосив він.


 

Конгресс США принял в двух чтениях проект закона о предотвращении российской агрессии, согласно которому Республика Молдова, Украина и Грузия получают статус союзников США, без членства в НАТО.