Ср, 2024-04-24, 03:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна разом з міжнародним співтовариством має дати рішучу відсіч міжнародному тероризму та зупинити тих, хто направляв терористів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

21 липня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, вдень гроза. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16... +18 градусів, вдень +25... +27 градусів.


 

Большинство из убитых – граждане Российской Федерации. Началось внутреннее вооруженное сопротивление международным террористам.


 

Обличчя дитини розфарбоване кольорами українського прапора, а за його спиною - вогняна маса. Навколо зображення - напис «Ні війні в Україні».


 

Міжнародний кінофестиваль «Золотий абрикос» оголосив переможців. Головний приз фестивалю отримав український фільм Мирослава Слабошпицького «Плем’я».


 

 

Защитить страну, в которой мы живем — дело чести каждого. Не надо разбегаться, надо вместе стоять за страну, в которой будут жить наши дети.


 

Соответствующие указания после заседания СНБО получили облвоенкомиссариаты и госадминистрации.


 

19 липня в Міноборони повідомили, що українські військові закріпилися на найвирішальніших позиціях на південно-східних околицях Луганська.
 


 

Світ повинен зрозуміти, що це – глобальна війна ядерної держави-терориста, на чолі з терористом № 1, проти світової системи безпеки.


 

Кадрова політика яскраво характеризує сутність будь-якого режиму. Досить лише проаналізувати кадрові призначення, щоб усе стало зрозуміло з тим, хто саме прийшов до влади.