Вт, 2024-04-23, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

25 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +28...+30 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2014-07-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Акція проходитиме за ініціативи Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Київським міським центром крові.


 

В ЕС могут принять решение о высылке работающих на их территории сотрудников российских спецслужб в случае, если Москва примет решение о военной операции в Украине.


 

 

Председатель Верховной Рады Украины Александр Турчинов объявил о роспуске фракции Компартии Украины.


 

 

Депутат петербурзьких Законодавчих зборів  вважає, що українському співакові Івану Дорну потрібно заборонити виступати в Росії.


 

 

У столиці на вулиці Борщагівській, 145 на стіні багатоповерхівки намалювали велетенський прапор України.


 

До кінця року Європейський банк реконструкції та розвитку та Європейський інвестиційний банк планують інвестувати 400 мільйонів доларів в реконструкцію газотранспортної системи на північному заході України.


 

Украинские войска освободили населенные пункты Приволье и Новодружевск, непосредственно примыкающие к северо-восточной окраине Лисичанска.


 

Окружний адміністративний суд міста Києва розпочне розгляд справи за позовом Міністерства юстиції України до політичної партії «Комуністична партія України».