Чт, 2024-04-18, 14:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Вооруженные группировки террористов продолжают похищать, помещать под стражу, пытать и казнить людей, взятых в заложники.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Для родичів учасників антитерористичної операції відкрито «гарячу телефонну лінію» .


 

30 липня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +31...+33 градуси.


 

Сегодня экс-вице-премьер Украины и бывший глава министерства энергетики и угольной промышленности Украины Юрий Бойко пришел в Кабинет министров.


 

 

Величезні території країни, звільнені від терористів, залишилися без місцевої влади та міліції.


 

 

Значительное количество боевиков из числа местного населения готовится покинуть территорию Украины.


 

ЄС розширив список осіб, до яких буде вжито санкцій у вигляді заборони на в'їзд та заморожування активів та ухвалив низку обмежувальних заходів щодо Криму.


 

 

Кабінет міністрів може отримати 400 мільйонів гривень завдяки скасуванню надбавок по зарплатах в органах державної влади.


 

 

З урахуванням всіх енергетичних об'єктів в Криму ми можемо говорити про сотні мільярдів доларів, які втратила Україна в енергетичній сфері.


 

 

Держкіно наголошує, що таке рішення прийняте у зв`язку з ситуацію, яка склалася внаслідок військової агресії з боку Російської Федерації.