Пт, 2024-04-19, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято молоді – Купало або Купайло.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

У Сочинський національний парк навесні прибудуть дві самки рідкісного передньоазіатського леопарда з Ірану. Як повідомляє російське інформаційне агентство, відповідні домовленості були укладені раніше з урядом Ірану.


 

У безпосередній близькості від Донецька розвідгрупа батальйонів «Донбас», «Дніпро-2» і 93-ої бригади ЗСУ України о 7 годині ранку вступила в бій із підрозділами батальйону «Схід».


 

 

Українську армію в Слов’янську зустрічають жителі напівзруйнованого міста.
 


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени Кабінету міністрів України відвідали церемонію прощання з митрополитом Київським і всієї України Володимиром.


 

 

7 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +27...+29 градусів.


 

Бойовики продовжують складати зброю та інформувати сили АТО про дислокацію бандформувань та місцезнаходження боєприпасів. Мова наразі йде про десятки таких випадків.
 


 

 

Полторак запевнив, що зараз головне завдання Національної гвардії – «звільнити весь Донбас, Луганську область, від людей, які не хочуть жити в мирі».


 

 

У Донецьку ніч пройшла відносно спокійно, в районі аеропорту чутні інтенсивні перестрілки й вибухи.


 

Согласно опубликованному журналистскому расследованию, стали известны коррупционные пути и схемы прохождения государственных денежных средств.


 

 

В состав батальона должны войти добровольцы и сотрудники милиции, не предавшие Украину.


 

 

В Славянске украинские военные изымают арсеналы оружия, оставленные боевиками.